Să-l ajutăm pe Patrick să ne audă

Patrick are nevoie de implant cohlear ca să ne audă !

Patrick n-a mai făcut intervenția din Italia

Scrie un comentariu

10561797_563117057127805_2591858499173111786_n

Pentru Patrick Stănculeanu, băieţelul de 3 ani cu hipoacuzie bilaterală profundă, momentul primului implant cohlear, programat în septembrie, la Spitalul Marie Curie, se apropie. El a avut şi şansa unui alt implant, în luna iulie, în Italia, dar lucrurile n-au mers bine, copilul şi mama lui trăind o dezamăgire profundă.

  • Patrick mai are șansa operației din țară

O femeie divorţată, ceşi creşte singură cei doi copii mici, care nu are serviciu, tocmai pentru a putea fi alături de ei şi care stă şi cu chirie. Un scenariu dramatic, dar real şi, din păcate, tot mai întâlnit. E şi situaţia mămicii lui Patrick, micuţul de 3 ani cu surditate profundă la ambele urechiuşe, din Giurgiu. Sigur că nu putea refuza ceea ce părea a fi şansa unui implant cohlear, la spitalul din oraşul italian Caserta. Mai ales când Patrick are nevoie de două astfel de implanturi, unul singur, cel programat la Spitalul Marie Curie, în septembrie, fiind decontat de către stat. Cel nedecontat costând 25.000 de euro. “Am mers la spital şi am început testele şi analizele. De fiecare dată când se apropia data operaţiei, intervenea ceva: ba se îmbolnăvea Patrick – traheită, apoi intoxicaţie alimentară gravă -, ba ni se spunea că spitalul a intrat în renovare, ba, la final, că medicul a intrat în concediu şi că trebuie să revenim la toamnă. A fost o experienţă urâtă, cu bani cheltuiţi şi speranţe deşarte”, ne-a scris mama băieţelului. Acum şansa rămâne intervenţia programată la Marie Curie. Şi, cine ştie, speranţa că ocazia celui de-al doilea implant va mai apărea vreodată.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/patrick-n-a-mai-facut-interventia-din-italia-500937.html#ixzz38K5ItKs2

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s