Să-l ajutăm pe Patrick să ne audă

Patrick are nevoie de implant cohlear ca să ne audă !

Asociatia M.A.M.E alaturi de Patrick

Scrie un comentariu

Mii de multumiri Asociatiei M.A.M.E
Desi are 3 ani si jumatate, Patrick nu a auzit niciodata vocea mamei sale. In lumea lui este doar liniste. Baietelul s-a nascut prematur, acest lucru atragand dupa sine numeroase probleme de sanatate, iar la varsta de un an a fost diagnosticat la Spitalul Clinic de Urgenta “Marie Curie” cu hipoacuzie bilaterala neurosenzoriala profunda si intarzierea limbajului expresiv.
Sansa lui Patrick la o viata normala poate fi operatia de implant cohlear la ambele urechi ce trebuie facuta urgent deoarece, conform recomandarilor facute de medicii specialisti, cu cat se intervine mai devreme, cu atat sansele pentru o recuperare completa cresc. Costul unuia dintre implanturi este suportat de catre statul roman printr-un Program National, dar, pentru cel de al doilea implant, familia  trebuie sa plateasca 25.000 euro. Aceasta suma o copleseste pe mama sa care, fiind divortata, isi creste cei doi copii singura. Intre timp, micutul traieste captiv intr-o lume muta, iar sansele sale de recuperare se micsoreaza cu fiecare zi care trece. Printre lacrimi, mama sa ne marturiseste ca tot ce isi doreste este ca puiul ei sa auda cand ii spune „te iubesc”.
Diferenta in viitorul sau o putem face noi! Toti cei care doresc sa-i fie alaturi lui Patrick sunt rugati sa doneze in oricare dintre conturile bancare:
RON: RO08 BRDE 190.SV1575.8351.900
EURO: RO96 RNCB 0575 1128 8291 0001
Cod swift: RNCB ROBU
Titular cont:  Stanculeanu Camelia-Haritina (mama copilului)
Nota: pentru mai multe detalii referitoare la cazul lui Patrick, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 021.315.01.89 sau la adresa de e-mail: office@asociatiamame.com
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s